Bygga & renovera tvättstugor i Stockholm

Ett service- och installationsföretag ska, som namnet antyder, ge kunden önskad service och utföra de installationer som krävs. Allt för att det som började med ett hej ska sluta med ett tack!

”Levererar i tid och ger utmärkt service” är en mening som sammanfattar vad våra kunder tycker om oss, samt en mening som även vi anser speglar oss väl.

Sedan starten 1976 har vi hjälpt allt ifrån fastighetsskötare, förvaltningsbolag, restauranger, bostadsrättsföreningar samt tillverkare till privatpersoner med service och installationer av vitvaror, tvättstugeutrustningar, kylanläggningar och värmepumpar.

Då vi är ledande inom vårt gebit i Stockholmsområdet ser vi oss som en stabil partner där vi satsar på långvariga kundrelationer.

Alla bitar i vår verksamhet, från kundsupport till installationstekniker, utgör den helhet av kompetens och trygghet som Söderkyl så stolt kan stå för. Att vi får ett tack i slutet av ett jobb är bara ett av bevisen.

Vi är även anslutna till kommunernas entreprenörsregister för seriösa leverantörer, KENT-registret.

”Det uppskattas av kunderna som ser det som en trygghet. Vi har skapat långvariga kundrelationer tack vare att vi kan ta över allt ansvar; kunden behöver bara ha en kontakt för hela projektet”

Anders Kols – delägare

Stadsmission

Vi är stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission 2019. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser så som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla!