Gasspisar

Vi på Söderkyl erbjuder både fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Stockholm med omnejd, hjälp med installation samt reparation av gasspisar, oavsett varumärke.

Tack vare ett nära samarbete med väletablerade, starka leverantörer, stora varumärken samt andra aktörer i vår bransch, kan vi ge dig den installation, underhållning och reparation som krävs av dina gasspisar. För oss är inget problem för stort eller för litet.

Serviceavtal

Det finns många fördelar med att ha ett serviceavtal med oss på Söderkyl. Genom vår kontinuerliga underhållning förlänger vi livslängden på dina gasspisar, vilket innebär både praktiska och ekonomiska fördelar för dig. Som avtalskund kan du dessutom alltid känna dig trygg med att gasspisen hela tiden fungerar och att du alltid får hjälp så fort olyckan är framme, oavsett tid på dygnet.

Installation / Reparation / Teknisk support och rådgivning

På Söderkyl har vi lång erfarenhet och stor kunskap av att installera och reparera gasspisar. Vi hjälper även till med konvertering till olika typer av gas (gasol, naturgas och stadsgas), teknisk support, provisorisk plombering, gasläckage och slopning av gas, detta oavsett vilket varumärke eller tidigare reparation din gasspis har. Vi har även nya modeller i vårt lager som vi snabbt kan installera.
Märken som vi servar och installerar är IGF, Ilve, Smeg, Bertazzoni, Gorenje, Gram, Festival, Noblesse, Kombilyx.