Reservdelar

I vårt reservdelslager har vi allt från små till större delar du kan tänkas behöva. Vi skickar även reservdelar med post över hela Norden om du inte har möjlighet att besöka oss. Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar på eller undrar över vad det är för del du kan tänkas behöva. Vi har även en yrkesbutik till för montörer och fastighetsskötare.

Butik

Besök gärna vår fysiska butik i Handen, söder om Stockholm för att prata med oss på plats. Här erbjuder vi rådgivning och försäljning, även till dig som inte är privatperson.

Varmt välkommen!

Service

Vi på Söderkyl kan erbjuda dig service på alla former av vitvaror, från alla varumärken på marknaden. Även om vi främst arbetar med kända varumärken som Electrolux, Miele, Bosch, Siemens och Cylinda kan vi hjälpa dig att reparera tvättmaskiner, torktumlare, kylanläggningar samt övriga vitvaror, avsett tidigare reparationer.

Varmt välkommen att besöka oss!

Serviceavtal

Som kund med serviceavtal hos oss på Söderkyl får du alltid installationer, reparationer och extra service, utan några extra kostnader. Vilket gör att det blir både praktiskt och mer ekonomiskt för din del. Kontakta oss för att höra hur ett serviceavtal kan underlätta för dig!

Installation

Alla våra tekniker på Söderkyl har stor kunskap och lång erfarenhet av att installera och reparera de flesta vitvaror, från alla varumärken på marknaden. Vi kan naturligtvis hjälpa dig med installation av kringliggande tillbehör till vitvarorna, som exempelvis installation av bokningstavla till tvättstugan och övriga bokningssystem.

Renovering

Behöver du renovera kan vi på Söderkyl hjälpa dig, antingen med delar av arbetet eller med hela projektet. Som leverantör med ett helhetskoncept kan vi hjälpa dig med allt från att estimera tidsåtgång, skissa planritning, ge råd angående möblering och övrig inredning till att hjälpa till med själva byggandet. Där vi då kan erbjuda totalrenovering som inkluderar byggandet, målandet, lägga kakel och installation av vitvaror samt övriga inredning. Varmt välkommen att höra av dig!

Gör din förfrågan på reservdelar här

Välj leveranssätt

Ladda upp bild

Kopia skickas automatisk till dig