Tvättstugor

På Söderkyl erbjuder vi både fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm med omnejd, allt från enstaka reparationer av din tvättstuga till stora totalentreprenader.

Oavsett storlek vägleder vi dig genom hela eller delar av projektet, där vi kan hjälpa till med allt från att skissa med 3D-ritningar, bygga och renovera till att installera inredning samt övriga tillbehör till din tvättstuga.

Serviceavtal

Våra avtalskunder har många praktiska och ekonomiska fördelar. Genom att teckna ett serviceavtal för er tvättstuga hos oss förlänger du livslängden på utrustningen samt minimerar antalet akuta driftavbrott under maskinens livslängd. Vår personal håller dig up-to-date om maskinernas status, vad gäller dess skick och ålder m.m. vilket gör det enklare för dig att budgetera för exempelvis uppgradering av produkter.

Kontakta oss för en kostnadsfri inventering av era tvättstugor så lämnar vi ett kostnadsförslag på serviceavtal.

Installation / Renovering

På Söderkyl erbjuder vi allt från små enkla projekt till stora helhetslösningar. Vi hjälper dig som är fastighetsägare, förvaltare och ansvariga för bostadsrättsföreningar med allt från enstaka reparationer till totalentreprenader, där vi vägleder genom hela projektet, oavsett storlek. Vi utför renoveringar samt bygger nya tvättstugor. Installerar inredning, som exempelvis bokningstavla.

Projektering / Rådgivning

Vi erbjuder ett helhetskoncept för tvättstugor till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar med allt från några installationer till stora projekt, där vi renoverar och bygger helt nya tvättstugor. Söderkyl är med redan vid projekteringen och gör en 3D-ritningar av din tvättstuga. Det innebär att vi kan visa hur tvättstugan kommer att se ut i verkligheten, redan vid planeringsstadiet. Tillsammans med dig som kund optimerar vi tvättstugan vad gäller funktion och estetik utifrån era behov.

Bokningssystem

Elektronisk tvättstugebokning är en smidig lösning som underlättar i vardagen för de boende i fastigheten. Vi både säljer och installerar olika elektroniska bokningssystem samt passersystem till tvättstugor. Vi på Söderkyl har en egen serverhosting, där bostadsrättsföreningar kan hyra utrymme. Detta gör att ni dessutom slipper hantera databaser, fundera på var ni ska ha servern och vem som ska administrera samt göra backup, vilket är både en enklare och säkrare lösning för er.

Tvättmedelsdosering

Vi säljer och installerar automatisk dosering av tvättmedel. Med ett automatiskt doseringssystem optimeras doseringen av tvättmedel. Det ger en trivsammare tvättstuga, minskad miljöbelastning, minskade hud- och allergiproblem samt mindre slitage på tvättmaskinerna.