Vitvaror

Vi erbjuder ett helhetskoncept för vitvaror till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar med allt från några installationer till stora projekt, där vi bland annat renoverar och bygger helt nya tvättstugor samt installerar alla vitvaror.
Genom vårt nära samarbete med väletablerade, starka leverantörer, stora varumärken samt andra aktörer i vår bransch, kan vi ge dig den installation, underhållning och reparation som krävs av alla dina vitvaror.

Tack vare vår stora kunskap och långa erfarenhet kan vi erbjuda dig en helhetslösning, där vi tar hand om alla dina vitvaror i alla era fastigheter. Oavsett varumärke på dina vitvaror kan vi hjälpa dig med allt från tvättmaskin, diskmaskin och värmepumpar till kyl, frys samt gasspisar, i hela Stockholm med omnejd.

Service

Vi utför service på alla typer av vitvaror, med de flesta problem, från alla varumärken, men jobbar främst med Electrolux, Miele, Bosch, Siemens, Cylinda. Vi riktar oss i första hand till fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar, skolor och andra föreningar samt verksamheter i Stockholmsområdet med omnejd. Men även om du skulle vara privatkund är du naturligtvis alltid varmt välkommen att höra av dig!

Serviceavtal

När du tecknar ett serviceavtal hos oss går vi alltid igenom vilka behov som finns för att vi ska kunna erbjuda dig en så skräddarsydd helhetslösning som du behöver.

Som avtalskund hos oss på Söderkyl innebär det både praktiska och ekonomiska fördelar, bland annat genom vår kontinuerliga underhållning, som innebär förlängd livslängd på dina vitvaror.

Som avtalskund kan du dessutom alltid känna dig trygg med att alla dina vitvaror hela tiden fungerar och att du alltid får hjälp så fort olyckan är framme, oavsett tid på dygnet.

Installation / Reparation

Som helhetsleverantör kan vi hjälpa dig med all installation av alla dina vitvaror, oavsett om det gäller en enda maskin, alla tvättmaskiner och torktumlare i en tvättstuga, alla vitvaror i ett helt kök, en hel fastighet eller ett helt område. Detta gäller oavsett tidigare reparation eller märke. Vi har även nya modeller i vårt lager som vi snabbt kan installera. För oss är inget problem för stort eller för litet.

Rådgivning

Vi ger rådgivning, redan på planeringsstadiet, med skisser över hur vitvarorna ska stå, vilka modeller och varumärken som passar bäst utifrån ert behov m.m. Hela vägen fram till själva byggandet och slutförandet bistår vi dig med både projektledare och hantverkare. Vi går alltid igenom vilka behov och förutsättningar som finns för att vi ska kunna erbjuda dig en så skräddarsydd lösning som möjligt.